Abilitati comune scriitorilor creativi si de continut

Scriitorii creativi si scriitorii de continut au mai multe in comun decat ai crezut.

Esti un scriitor creativ, un scriitor de continut sau ambele? Desi formele sunt distincte, ele au mai multe in comun decat s-ar putea crede.

Scriitorii creativi sunt cunoscuti pentru scrierea de fictiune, poezie, eseuri si non-fictiune creativa, in timp ce scriitorii de continut sunt cunoscuti pentru ca furnizeaza clientilor articolele, postarile de blog si alte materiale scrise necesare intreprinderilor. Iata ce au in comun.

Abilitati comune scriitorilor creativi si de continut:

Cercetare

De ce ai nevoie de cercetare: indiferent daca scrii un thriller romantic care are loc in Rusia secolului al XIX-lea sau un articol despre modul in care marketingul motoarelor de cautare conduce traficul, un scriitor trebuie sa stie cum sa faca cercetari.

Cercetarile adauga credibilitate la orice scrieti. Crearea unui portret realist al subiectului tau va putea educa cititorii folosind atat scrierea creativa, cat si scrierea continutului.

Povestiri

De ce ai nevoie de povesti: Povestile sunt esentiale pentru scrierea creativa. Ai nevoie de personaje interesante, cu probleme grave. Acelasi lucru se poate spune si pentru scrierea continutului. Subiectul este personajul – fie ca este vorba de probleme de mediu sau de promovarea unui nou widget.

Scopul este de a vinde mai mult, de a gasi mai multi cumparatori, de a educa clientii potentiali si asa mai departe. In scrierea continutului, exista obstacole pentru orice subiect despre care scrii.

Obstacolele pot include o piata pe moarte sau o concurenta dura sau un nou algoritm Google. Atat cu continut, cat si cu scrierea creativa, doresti sa spui o poveste cu un inceput, un mijloc si un sfarsit.

Cuvinte descriptive

De ce ai nevoie de cuvinte descriptive: o scriere buna are nevoie de cuvinte descriptive care sa se concentreze pe cele cinci simturi. Folosind expresii care evoca emotii, un cititor are o experienta de lectura mai profunda.

Un scriitor de continut bun foloseste, de asemenea, cuvinte concrete, cum ar fi verbele de actiune si limbajul figurativ, cum ar fi metafore si simile.

Resurse

De ce ai nevoie de resurse: scriitorii creativi care doresc sa treaca la scrierea continutului pot incepe cu piete independente, cum ar fi Scripted.com. Aceste piete iti permit sa scrii pe subiecte care te intereseaza, ceea ce, te va ajuta sa creezi articole sau postari pe blog folosind abilitatile tale de scriere creativa.

Unele piete ofera chiar oportunitati platite pentru scrierea creativa. Acestea sunt locurile perfecte atat pentru autorii de creatie, cat si pentru cei de continut.

Multi scriitori de astazi fac atat scrierea creativa, cat si cea de continut ca o modalitate de a-si castiga existenta cu norma intreaga. Din fericire, abilitatile de a face ambele sunt adesea aceleasi, astfel incat scriitorilor nu le este greu sa lucreze in ambele forme. Atata timp cat dobandesti setul de abilitati necesare, iti vei spori considerabil oportunitatile de scriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.