Acoperișuri și accesorii pentru acoperiș - Tendințe de știut în 2023

Acoperișurile din tablă de oțel câștigă o poziție tot mai îndrăzneață pe piața din Europa si România, bucurându-se de o popularitate tot mai mare în rândul proprietarilor si constructorilor. Durabilitatea și siguranța lor excepțională sunt apreciate – insa nici varietatea bogată de modele, acoperiri și culori nu este lipsită de semnificație.

De ce din oțel?

Pentru că este materialul ideal pentru ani lungi și liniștiți. Când construim sau renovăm o casă, căutăm materiale durabile, de calitate, testate si chiar premiate. Facem aceste lucruri pentru a ne simți în siguranță în caminu nostru. Acest lucru ne oferă tabla de oțel, care nu este doar un material puternic și durabil, ci și una dintre puținele materii prime disponibile care pot fi reciclate de multe ori fără a-și pierde proprietățile. Oțelul este așadar special (pe lângă calitatea și longevitatea sa incontestabilă), fiind un material ecologic – un lucru de o importanță considerabilă în mentalitatea de astăzi ce este tot mai puternic conturata in jurul ideilor de dezvoltare durabilă și de grija pentru mediu.

Una dintre numeroasele beneficii majore ale oțelului – pe lângă faptul că este un material de lungă durată – este că cântărește foarte puțin. Prin urmare, nu este nevoie de o structura excesiv de puternică și complicată – scheletul acoperișului este mai puțin solicitat în comparație cu acoperișurile din țiglă ceramică sau beton.

Ce fel de acoperiș să alegi pentru casa ta?

În primul rând, solid, durabil, sigur și, în plus, plăcut din punct de vedere estetic – și asta vă va oferi acoperișul din tablă. Nimeni nu promite lucruri imposibile, ci doar protectie puternica si durabila pentru caminul iubit, oferita de acoperisurile modulare din oferta Budmat. Aici veți găsi o gamă largă de plăci metalice modulare pentru acoperiș, panouri de acoperiș și fațadă și sisteme de jgheaburi atât pentru construcții tradiționale, cât și moderne.

Acoperișurile din tabla vă vor proteja casa indiferent de vreme: de la ploaie și furtuni de zăpadă până la căldura verii – întotdeauna în siguranță. Produsele de cea mai înaltă calitate pentru acoperișuri și fațade sunt rezultatul a peste 30 de ani de dezvoltare și experiență în producția și prelucrarea oțelului.

Stilul tău – alegerea ta!

Tigla metalica modulara sau panourile de acoperis in sistem click? Depinde doar de tine – alegi cum vrei, cum iti place si ce iti trebuie.

Produsele din gama Budmat de tabla metalica pentru acoperiș reprezintă o colecție bogată – Como, Venetia, Murano, Rialto, Bella Sara și Ferrara – fiecare în stilul său. Multitudinea de modele și acoperiri, culori la modă și proprietăți universale vă vor permite să realizați practic orice acoperiș visat, chiar și cel mai complex. Și ceea ce este important, țigla modulară inseamna un transport ușor (livrat pe palet) și o instalare rapidă și simplă pe acoperiș, gratie potrivirii perfecte a modulelor și a găurilor de montare gata făcute.

Panoul de acoperiș IRON Click, pe de altă parte, este un produs premium inovator, conceput ca răspuns la nevoile industriei moderne de construcții de astăzi. Constructiile populare de acum în stil hambar necesită materiale și finisaje elegante, plăcute din punct de vedere estetic. Panoul inovator de acoperiș IRON Click, spre deosebire de optiunile tradiționale, oferă o gamă largă de posibilități de design și varietate vizuală. Panoul IRON Click este …într-o clasă proprie.

De ce sa te opresti la acoperișurile Budmat?

Fiecare dintre produsele companiei poloneze a fost creat cu un angajament deosebit și o atenție aparte la detalii, astfel încât să se caracterizeze prin cea mai înaltă precizie a manoperei, unicitate și, mai presus de toate, funcționalitate fiabilă. S-a obtinut o calitate înaltă, estetică și o gamă largă de design-uri, având în vedere cei mai pretențioși clienți și așteptările individuale, astfel încât să acestea sa se poata potrivi perfect cu caracterul clădirii.

Estetica unică și etanșeitatea de încredere sunt garantate de accesoriile complete de finisare – inclusiv sistemul Modular Roof Trim (sistemul MOD) – acest lucru ne diferențiază de concurență, deoarece fiecare element al acoperișului este important pentru noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.