Cum un scuter electric devine un prieten pentru familia mea

În ultimele două luni, noi (eu și familia mea) facem naveta cu un scuter electric. De ce am ales un scuter electric pentru naveta zilnică? Răspunsul este simplu, pentru a ne reduce amprenta de carbon împreună cu o economie uriașă la cheltuielile cu combustibilul fosil.

În acest proces, economisim undeva la 2.000-3.000 de dolari pe lună, iar mersul pe un scuter electric este și distractiv.

Iată de ce ne-am schimbat mobilitatea și cum am decis să cumpărăm un scuter electric.

Locul meu de muncă se află la aproape 15 km de reședința mea. Așa că, de obicei, fac naveta care mă costă în bani si timp zilnic. Nu ne putem permite o mașină cu un EMI ridicat, combustibil costisitor și, în plus, traficul din oraș. Așa că eu și soția mea am decis să luăm o decizie de nivel următor, și anume să cumpărăm un scuter electric care ne va ajuta să facem naveta în rutina zilnică de la birou, precum și pentru cerințele de acasă.

Acum s-a născut întrebarea, ce marcă  scuter. Eu și soția mea, amândoi, nu avem permis de conducere pentru a conduce o mașină sau un scuter. Așadar, scuterul nu ar trebui să aibă nevoie de permis și ar trebui să aibă o autonomie de cel puțin 60-70 km la o singură încărcare .

Ar fi un + dacă ar avea o baterie detașabilă pentru că noi locuim în apartamente înalte, așa că ne va da bătăi de cap să instalăm o priză în parcarea societății noastre pentru a-mi încărca trotineta în fiecare zi. Iar cel mai important lucru pentru noi este serviciul post-vânzare, în zona mea.

Deci, după o lungă perioadă de luptă pentru a alege marca, am ajuns la o concluzie care este Okinawa Lite. Un scuter care este conceput pentru fiecare membru al familiei. Are o mulțime de caracteristici, cum ar fi Butonul de pornire One Push, Funcția de blocare automată a mânerului, Funcția de blocare automată a motorului, Deschiderea și închiderea suportului pentru picioare pentru Pillion, Vitezometru digital elegant, Funcția de pericol, Baterie detașabilă cu funcție de blocare a bateriei, Baterie de litiu cu supapă de siguranță, Funcție de încărcare mobilă, Lumină de afișare cu poanta mărcii, Deschiderea scaunului cu telecomandă, Funcția de oprire a scuterului și de blocare a mânerului, Hooter și Comutator de alimentare a scuterului.

Sunt aproape 4 luni, pe care le-am petrecut cu noul nostru membru al familiei noastre numit Okinawa Lite și suntem mândri să spunem că am luat o decizie corectă și inteligentă de a-l include în familia noastră.

Soția mea se bucură de călătoria cu Lite, deoarece este mai sigură decât orice alt scuter pe benzină. Iar noi suntem fericiți că nu mai contribuim la poluare.

În ceea ce privește service-ul și piesele de schimb, ceea ce cred că este o preocupare majoră în zilele noastre pentru o marcă de scutere electrice.

Dealerul de lângă mine este foarte util și are un personal foarte bine informat. Deși scuterul nu necesită întreținere, sau schimbarea prea dese de piese scuter, este necesară o verificare periodică recomandată, conform cărții de service furnizate împreună cu scuterul.

Deci, recomandarea mea este pentru fiecare persoană care este preocupată de mediu și de buzunarul său: „Go Electric și salvați mediul pentru generațiile viitoare„.

Deci, electrificați-vă călătoria cu Okinawa Lite… cel mai bun vehicul cu viteză redusă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.