Netflix lansează în Martie o noua serie de desene animate „Dota 2”

Netflix se pregătește pentru lansarea la nivel global a unei noi serii de desene animate bazate pe jocul online multiplayer DOTA 2. Seria de 8 episoade se intitulează Dota: Dragon’s Blood și este programată să fie disponibilă pentru streaming în toată lumea pe 25 martie.

Va spune povestea unui Dragon Knight – eroi durabili cu forță corp la corp echipată cu săbii și scuturi în joc – numit Davion, care este „devotat să șteargă flagelul de pe fața lumii”. În călătoriile sale, Davion se intersectează cu un vechi eldwurm (o rasă de dragoni) și cu nobila prințesă Mirana. Ca și în cazul poveștilor epice, Davion se implică în evenimente mult mai mari decât se aștepta.

Dragon’s Blood a fost dezvoltat sub conducerea showrunnerului Ashley Edward Miller, scenarist și producător care a lucrat anterior la X-Men: First Class , Thor și Terminator: The Sarah Connor Chronicles . A fost desenat și animat de Studio MIR, cunoscut pentru The Legend of Korra și Netflix’s Voltron: Legendary Defender , care prezintă lucrări de artă în stilul anilor 80 similare cu Voltron original .

Miller a spus într-o declarație :

„Fans will love how we’ve imagined the DOTA 2 universe and woven together an epic, emotional, and adult-oriented story about some of their favorite characters. The cinematic animation, acting and music are simply next level and I’m grateful to Valve for supporting our creative ambitions.”

Valve a lansat Dota 2 în 2013 ca o continuare a Defense of the Ancients , un mod MOBA pentru Blizzard’s Warcraft III: Reign of Chaos . Nu a fost la fel de popular ca odinioară în ultimii ani, dar Valve speră să-i păstreze pe jucători interesați prin lansarea actualizărilor eroilor pe tot parcursul anului, în loc să le grupeze pe toate într-o singură versiune imensă.

Puteți urmări trailerul Dragon’s Blood de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.