panouri bordurate
panouri bordurate

Sistemele de imprejurimi realizate din panouri bordurate reprezinta o solutie moderna ce asigura securitate perimetrului, fiind de asemenea foarte usor de montat. Acest tip de gard poate fi utilizat nu numai pentru proprietati private, dar si la scara larga, pentru proprietati industriale, fiind o imprejmuire foarte eficienta.

panouri bordurate

De ce sa alegeti panourile bordurate?

Panourile bordurate sunt confectionate din bare de otel zincat (acoperite cu un strat de zinc) unite si sudate intre ele, ceea ce le ofera calitati importante. Avand la baza o materie prima de calitate, printre avantajele gardurilor realizate cu aceste panouri regasim:

  • Rezistenta mecanica – acest tip de garduri prezinta o rezistenta mecanica crescuta prin forma lor bordurata. Acestea pot fi utilizate si drept suport pentru plantele cataratoare, fiind destul de rezistente pentru a le suporta greutatea fara a necesita reparatii constante.
  • Rezistenta la coroziune – stratul de zinc ofera o rezistenta la coroziune foarte buna, fara a fi nevoita intretinerea. De asemenea, fata de alte tipuri de garduri, acesta nu este predispus la putrezire sau la formarea de cuiburi de insecte.
  • Aerat – gardul realizat din panouri bordurate nu opune rezistenta la vant si permite aerului sa circule. Astfel, nu exista riscul de indoire sau aplecare a gardului din cauza vantului.
  • Vizibilitate excelenta – aceste garduri ofera o vizibilitate buna si nu umbresc zona din jur, fiind ideale daca doriti sa aveti plante.
  • Aplicabilitate diversa – gardul din panouri bordurate poate imprejmui case, gradini, spatii pentru animale, institutii de invatamant, facilitati sportive, instalatii industriale etc.
  • Instalare rapida – aceste garduri se instaleaza repede si cu effort relativ mic

In plus, panourile bordurate au un aspect placut si pot fi personalizate din punct de vedere al culorii si dimensiunii in functie de nevoile dumneavoastra. Aspectul lor curat, uniform si designul simplist le fac potrivite instalarii in orice tip de spatiu, fie el modern sau conservator.

Cu un raport calitate-pret excelent, avand un aspect placut vizual si o durabilitate crecuta datorita rezistentei la factori mecanici si la coroziune, gardurile realizate din panouri bordurate reprezinta o alegere potrivita pentru imprejmuiri variate. Pe magazinul online mesterumanole.ro gasiti acest produs la o calitate superioara si un pret excelent!

Descopera mai multe informatii aici: https://presalive.ro/categorie-articole/casa-amenajari/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.