8 motive pentru care yoga este cea mai sănătoasă alegere

Poate deja ai avut câteva prietene care au încercat să te convingă să participi la un curs de yoga, dar nu prea înțelegi de ce ar fi pozitiv acest lucru. Mai ales dacă ne luăm după reclame, după aplicațiile ce promovează yoga, putem rapid să ne creăm ideea greșită că în yoga totul este despre poziții, despre dificultate, nu este foarte interactiv sau interesant. Și aici am greși.

Din acest motiv am creat pentru tine o listă cu cele mai tari aspecte pe care yoga le va aduce în viața ta:

  1. Crește flexibilitatea

Este clar, odată cu pozițiile dificile, sau nu neapărat, ne învățăm corpul că există și alte metode decât a sta cocoșat în fața laptopului întreaga zi. Nu este nevoie să alegi cele mai dificile cursuri de yoga, chiar și cele pentru începători sunt cunoscute ca fiind perfecte pentru a crește flexibilitatea.

  1. Te va ajuta cu stresul

Stresul este clar ceva de care nu putem să scăpăm, cu joburile dificile pe care la avem, cu programul haotic, stresul joacă un rol important în viața noastră. Astfel, în loc să încercăm să scăpăm de el, trebuie să vedem cum putem trăi cu el. iar yoga ne poate ajuta în acest sens. Să nu uităm că yoga merge mână în mână cu mediația, cu respirația.

  1. Te ajută cu durerile de spate

Cum aminteam puțin mai sus, statul în fața calculatorului o zi întreagă nu are efecte pozitive asupra posturii noastre și, implicit, asupra spatelui. Astfel, poate vei resimți mai curând decât ar trebui durerile de coloană. Deoarece te ajută cu flexibilitatea, strechingul, yoga va crește mobilitatea când vine vorba de mușchii care îți susțin spatele.

  1. Un nivel ridicat de energie

Oamenii sunt împărțiți, de regulă, în două grupe, cei ce preferă să facă mișcare dis de dimineață, înainte de lucru, și cei cărora seara le este mai convenabil. Indiferent de grupa din care ai face parte, yoga va aduce un plus de entuziasm, de energie în viața ta, acest lucru resimțindu-se pe parcursul întregii zile.

  1. Rezistență crescută

Yoga nu este doar despre streching, despre poziții ce cresc flexibilitatea și mobilitatea, este despre anduranță. De exemplu, Asana yoga este o metodă foarte eficientă cu care vei simți o schimbare în rezistența ta la efort fizic.

  1. Crește imunitatea

Am trecut recent prin perioade când ne-am fi dorit cu ardoare ca imunitatea noastră să fie pregătită pentru orice pericole. Având în vedere că yoga scade nivelul de stres din organism, corpul nostru va fi mai bine pregătit pentru posibile boli sau inflamații.

  1. Echilibru mai bun

Când ne gândim la echilibru, credem că are relevanță doar când vrem să menținem o perioadă mai îndelungată pozițiile dificile de yoga. Dar nu este deloc așa. Echilibrul joacă un rol important în viața noastră de zi cu zi, fie că e vorba de a ridica ceva de pe jos sau de a urca/ coborî scările.

  1. Un remediu pentru insomnie

Când vorbim de insomnie, facem referire la capacitatea unei persoane de a adormi și de a rămâne în starea de somn. Oricare dintre acestea două dacă sunt incomplete, corpul tău nu se va regenera pe parcursul nopții. Partea bună este că yoga are un efect pozitiv asupra amândurora. În plus, yoga va scădea nivelul de anxietate, ceea ce are efect nu doar asupra somnului ci și a activităților din timpul zilei.

Acestea sunt cele mai importante 8 motive pe care le-am selectat pentru a te convinge să participi cât de curând la un curs de yoga. Dar beneficiile sunt mult mai mari ți multe de atât. Iar pentru a avea parte de echipamentul potrivit la un preț excepțional, pe Crazy-Deals.ro vei găsii mereu promoții si reduceri la echipamente sportive dar si  un cod reducere Sport Vision, un magazin online cu articole sportive foarte popular !

Photo by Elina Fairytale: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-leggings-and-black-sports-bra-doing-yoga-on-yoga-mat-3823039/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.