Construcţii noi, renovări și activităţi zilnice: noul site GEZE asigură asistenţă în întreg ciclul de viaţă al clădirii

Clar structurat, rapid și ușor de utilizat – noul site al GEZE România ridică comunicarea digitală cu clienţii și partenerii la un nou nivel. GEZE se angajează să utilizeze tehnologiile inovatoare și moderne destinate ușilor, ferestrelor și sistemelor de siguranţă pentru a crea clădiri cu grad excepţional al beneficiilor. Noul site GEZE creste rapiditatea și facilizarea accesului la produsele și serviciile companiei.

Informaţie și procese de lucru reprezentate în format digital

Proiectarea și operarea clădirilor moderne devin din ce în ce mai complexe: automatizarea și digitalizarea multor componente ale clădirii, în combinaţie cu noi reglementări și aspecte legislative, se traduc printr-o încărcare suplimentară asupra experţilor implicaţi în întreg ciclul de viaţă al clădirii.

Noul site GEZE ajută clienţii în optimizarea proiectării și în procesul de achiziţii. Utilizatorii îl pot încorpora facil în procesele activităţii lor și îl pot utiliza ca instrument.

Noul site este ușor de navigat, conducând utilizatorii rapid și intuitiv către zona din ciclul de viaţă al clădirii de care sunt interesaţi; partea de servicii GEZE este la rândul ei structurată similar.

Indiferent de dipozitivul de pe care site-ul este accesat: informaţiile și documentele produselor GEZE sunt integral accesibile și pot fi descărcate, inclusiv în cazul dispozitivelor mobile.

Soluţii și know-how pentru fiecare grup ţintă

Principiul din spatele noului site GEZE este de a asigura proiectanţilor, inginerilor și administratorilor clădirilor accesul la informaţia sau instrumentul dorit prin doar câteva click-uri – conţinutul relevant pentru ei este la doar un click distanţă.

Pentru arhitecţi și proiectanţi, spre exemplu, accesul neîngradit atât la obiecte BIM GEZE și la modele standard pentru proiecte cât și la specificaţii, desene și planuri de cablare. Utilizatorii din domeniul producţiei vor regăsi ușor și rapid instrucţiuni, desene și filme de montaj.

Secţiunea “Servicii” pune la dispoziţia utilizatorilor accesul direct la funcţiile de căutare, contactare a service-ului, facilitarea achiziţionarii de piese de schimb și numeroase alte servicii online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.