caramida
caramida

Caramida reprezinta un material de constructii ce se bucura de increderea constructorilor inca din antichititate. Aceasta reprezina un material de constructii de forma prismatica, care se obtine dintr-un amestec de apa, argila, beton, nisip si alte materiale, amestec uscat la soare sau ars in cuptor la o temperatura foarte inalta. La amestecul de materii prime se adauga si rumegus foarte fin, care va arde complet, lasand in urma sa goluri de aer cu rol izolator.

La ce se poate utiliza caramida?

Aceasta se utilizeaza pentru construirea structurilor de rezistenta ale caselor si nu numai, a pavajelor, a zidurilor interioare si exterior sau diverse confectii moderne. Fie ca e vorba de construire sau suport, caramida este un produs foarte folositor. Un perete realizat cu ajutorul acesteia va garanta o atmosfera sanatoasa, deoarece material ofera in mod natural o microventilatie a camerelor.

caramida

De asemenea, aceasta se integreaza foarte bine ca element in structuri de design, atat in interior si in exterior. Aceasta utilizare se datoreaza aspectului placut si varietatii de culori, avand in acelasi timp si beneficiul ca proiectul va fi unul durabil, ce nu necesita intretinere speciala.

Ce proprietati prezinta caramida?

Popularitatea acestui material se datoreaza proprietatilor sale excelente:

  • Rezistenta mare – are rolul de a intari structura de rezistenta a unei cladiri, astfel fiind mai putin supusa riscurilor. Ea are o durata de viata indelungata, pastrandu-si stabilitatea si structura pentru mult timp si fiind rezistenta inclusiv la cutremure. De asemenea, este rezistenta la insecte si alti daunatori.
  • Rezistenta la umiditate si presiune;
  • Rezistenta la foc – acestea sunt ignifuge, rezistand la temperaturi mari fara sa intretina focul.
  • Termoizolant bun – poate asigura izolatia termica.
  • Izolator fonic – la grosimea potrivita, aceasta are proprietatea de a oferi izolatie fonica.
  • Ecologica – acest material de constructii este prietenos cu mediul, fiind realizata numai din produse naturale.
  • Culoare – culoarea sa depinde de continutul chimic al amestecul de materii prime, precum si temperatura si atmosfera din cuptor.

Mesteru Manole va ofera caramida de calitate la super pret!

Mesteru Manole este un magazin online de constructii ce va pune la dispozitie materiale de constructii, produse metalurgice si produse pentru amenajarea casei si gradinei. De aici puteti achizitiona caramida de diverse tipuri la un pret accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.