• Platforma digitală GROHE X câștigă Red Dot Award Brands & Communication Design 2021 la categoria „Soluții digitale”
  • Un început pentru o nouă eră a experienței de brand: conținutul personalizat pentru grupurile țintă B2B își găsește locul pentru interacțiune
  • Un succes complet: aproximativ 222.000 de vizitatori au explorat deja GROHE X de la lansare

La doar câteva luni de la lansarea hub-ului digital GROHE X,  liderul mondial de produse sanitare – GROHE, a fost distins cu renumitul premiu internațional – Red Dot Award Brands & Communication Design 2021 la categoria „Soluții digitale”.

Prof. dr. Peter Zec, inițiator și CEO al Red Dot, a subliniat importanța soluțiilor digitale pentru succesul brand-urilor și companiilor, mai ales astăzi: 

„În calitate de câștigător al premiului, GROHE a dovedit faptul că gândește dincolo de tipare. Brandul știe să acționeze rapid în perioade de criză și să folosească schimbările pentru noi abordări de design. Astfel, stăpânesc provocări importante și, de asemenea, aduc o contribuție valoroasă la dezvoltarea continuă a societății. ”

Experiența de brand de astăzi și de mâine

Cu GROHE X, LIXIL EMENA a dezvoltat prima platformă digitală de acest gen din industrie pentru brand-u său de produse sanitare – GROHE, împreună cu parteneri puternici precum VOK DAMS, IBM și D’art. Fiind un hub de conținut adaptat intereselor grupurilor țintă B2B pentru prezentarea produselor, inspirația și transferul de know-how, combinate cu oportunități de interacțiune directă cu experți, precum și oferte orientate spre servicii, cum ar fi tutoriale și evenimente de specialitate, GROHE X permite vizitatorilor să aibă o experiență de brand personală. De la lansarea sa la mijlocul lunii martie a acestui an, GROHE X s-a dovedit rapid a fi un succes. Numărul remarcabil de vizitatori – în prezent 2.500 zilnic – demonstrează că GROHE X este o soluție creativă pentru provocările de comunicare atât de astăzi, cât și din viitor. GROHE X este astfel văzut ca un motor al inovației în sine, servind nu ca un înlocuitor pentru comunicarea tradițională, ci ca un punct de plecare pentru o nouă eră de prezentare și comunicare a brand-ului în lumea B2B: GROHE X se prezintă deja ca o alternativă suficient de flexibilă pentru a ține pasul cu evoluțiile rapide în comunicare.

„GROHE X este mult mai mult decât un înlocuitor al evenimentelor digitale, iar cei 35.000 de vizitatori și 70.000 de vizionări din prima săptămână ne-au dat dreptate”, a precizat Jonas Brennwald, lider LIXIL EMENA și co-CEO Grohe AG. „Platforma este concepută pentru a ne poziționa perfect comunicarea pentru viitor. Suntem încântați că, prin premiul Red Dot, am primit și confirmarea internațională că am creat ceva care nu este doar bine conceput, ci și un instrument de comunicare de brand extrem de reușit. ”

Premiul Red Dot Award “Brands & Communication Design”

Cu aproximativ 20.000 de participări, premiul anual Red Dot Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Originile sale datează din 1955 și celebrul premiu Red Dot s-a impus demult ca unul dintre cele mai râvnite sigilii de calitate pentru un design bun. De la produse, comunicare de brand și proiecte creative până la concepte și prototipuri, Red Dot Award documentează cele mai importante tendințe la nivel mondial.

+++ Descoperiți mai multe informații despre platforma GROHE X accesând acest link sau website-ul grohe-x.com +++

Despre GROHE

GROHE este un brand de renume mondial pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii și are în total peste 7.000 de angajați în 150 de țări – 2.600 din aceștia se află în Germania. Din 2014 GROHE face parte din portofoliul celui mai puternic producător japonez de produse pionierat dedicate apei și locuințelor, LIXIL. Din dorința de a oferi „Pure Freude an Wasser”, fiecare produs GROHE urmărește valorile de brand ale calității, tehnologiei, designului și durabilității. Puncte de atracție renumite, cum ar fi GROHE Eurosmart sau seria de termostate GROHE, precum și inovațiile revoluționare, cum ar fi sistemul de apă GROHE Blue, subliniază expertiza companiei. Concentrat pe nevoile clienților, GROHE creează astfel soluții de produse inteligente, durabile, care îmbunătățesc viața și oferă o valoare adăugată relevantă – și poartă garanția calității „Made in Germany”: cercetarea, dezvoltarea și designul sunt ancorate ferm ca un proces integrat în Germania. GROHE își ia foarte în serios responsabilitatea socială și se concentrează pe economisirea resurselor. Din aprilie 2020, brand-ul de produse sanitare produce CO2 neutru*, la nivel mondial. GROHE și-a stabilit, de asemenea, obiectivul de a utiliza ambalaje de produse fără plastic până în 2021. Numai în ultimii zece ani, mai mult de 490 de premii de design și inovare, precum și numeroase premii de sustenabilitate confirmă succesul GROHE. GROHE a fost primul din industrie care a câștigat premiul CSR al guvernului german și Premiul German de Sustenabilitate 2021 la categoriile ”Resurse” și ”Design”. Ca parte a campaniei de durabilitate și climat „50 de lideri sustenabili”, GROHE conduce, de asemenea, transformarea durabilă. 

* include proiecte de compensare CO2, mai multe pe green.grohe.com.

Despre LIXIL 

LIXIL realizează produse de pionierat dedicate apei și locuințelor, care soluționează zilnic provocările din viața reală, făcând ca locuințele mai bune să devină o realitate pentru toată lumea, peste tot. Bazându-ne pe moșternirea noastră japoneză, creăm tehnologii de vârf și inovăm pentru a face produse de înaltă calitate care transformă casele. Dar diferența LIXIL este modul în care facem acest lucru; printr-un design cu sens, cu spirit antreprenorial, cu dăruire pentru îmbunătățirea accesibilității în toate și o creștere economică responsabilă. Abordarea noastră prinde viață prin branduri de top din industrie, printre care INAX, GROHE, American Standard și TOSTEM. Aproximativ 55.000 de colegi care operează în peste 150 de țări sunt mândri să facă produse care ating viața a peste un miliard de oameni în fiecare zi. Aflați mai multe pe www.lixil.com. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.